TecSense
TecSense specialista
TecControl-průmyslový senzor koncentrace O2
TecPac Senzor O2 pro detekci úniků a těsnosti
TecScan Optický senzor kyslíku
TecLab Optický senzor koncentrace kyslíku
SensorSpots
TecInterface – digitální / analogový převodník
TecMicro – sonda O2
TecPen Display – ruční měřič O2
Aplikace k výrobci TecSense
Měření kyslíku v obalech výrobků
Bakterii, které jsou přítomné v přirozeném okolí člověka způsobují stejně jako kyslík ve vzduchu, že potravinářské zboží se po výrobě začne rozkládat (kazit se). Abychom prodloužili možnou dobu spotřeby, potraviny či jiné biologické látky zbavujeme přítomnosti bakterií (sterilizace, zamrazení, nakládání do lihu a pod), případně snižujeme množství kyslíku (balení v ochranné atmosféře, snížení kyslíku ve skladech, či snižování kyslíku v skleněných či plastových obalech.