Měření koncentrace kyslíku
Optochemické snímače O2 pro potravinářství a měřicí techniku, 100% kontrolu procesu strojního balení v ochranné atmosféře, snímače koncentrace kyslíku v plynech i kapalinách.
Optochemické snímače O2 pro potravinářství a měřicí techniku, 100% kontrolu procesu strojního balení v ochranné atmosféře, snímače koncentrace kyslíku v plynech i kapalinách.
Bakterii, které jsou přítomné v přirozeném okolí člověka způsobují stejně jako kyslík ve vzduchu, že potravinářské zboží se po výrobě začne rozkládat (kazit se). Abychom prodloužili možnou dobu spotřeby, potraviny či jiné biologické látky zbavujeme přítomnosti bakterií (sterilizace, zamrazení, nakládání do lihu a pod), případně snižujeme množství kyslíku (balení v ochranné atmosféře, snížení kyslíku ve skladech, či snižování kyslíku v skleněných či plastových obalech.